Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні у Twitter, передають Патріоти України.

«Уряд вимагає роз’яснень щодо націоналізації Ariston Thermo Group. Ми також працюємо з Брюсселем спільно з Німеччиною», – наголосив Таяні. Він додав, що попросив високопоставленого посадовця італійського МЗС викликати посла Росії. Перед цим Таяні заявив, що розмовляв з топменеджерами Ariston, і Рим «готовий захищати бізнес на всіх міжнародних ринках».

Це не про Харків: Експерт пояснив, яким містам загрожує небезпека наступу РФ

понеділок, 13 травень 2024, 2:35

У п'ятницю вранці, 10 травня, збройні сили РФ розпочали наступ на Харківщині, але потрібно очікувати подібних дій й у напрямку Сумської області. Скоріше за все, таким чином ворог відволікатиме українську армію від інших напрямків, оскільки резервів у З...

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...