Скандал. "Повертайтесь у свої "95-ті квартали!": Тимошенко відкрито оголосила війну Зеленському і всій його команді - "зброду", "профанам", "невігласам" (відео)

Поки шостий президент боявся "перевороту" з боку п'ятого, поряд з ним виросла нова загроза. "Касетна справа" Гончарука спонукала Леді Ю на відчайдушний крок - видати "всю правду-матку" що думає про Зеленського особисто та людей, котрих він привів до влади

Після публікації «прослушки» з вірогідною участю прем’єр-міністра Олексія Гончарука, вся команда президента України Володимира Зеленського повинна піти «через некомпетентність». Про це в кулуарах Верховної Ради заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, зазначають Патріоти України.

На її думку, запис розмов топових персон президентської команди «відкривають очі» українському суспільству.

«Коли вони самі це про себе говорять, що прем’єр не розбирається в економічних питаннях – і це під час кризи і фінансового краху, який сьогодні переживає країна, – це значить, що хтось свідомо кидає нам в руки невігласів, які роблять те, що їм замовили ззовні», – сказала вона.

Нардеп вважає, що відставки прем’єр-міністра було б недостатньо.

“Від непрофесійності нинішньої влади України врятує тільки повна її заміна. Тут не питання, як тепер вони будуть переставляти стільці – знімуть Гончарука чи не, що вони будуть робити з урядом”, – додала вона.

Тимошенко впевнена, що цю всю владу треба негайно міняти.

«Від некомпетентного президента до кожного некомпетентного чиновника, якого він привів з собою. А також депутатів, які голосують за продаж землі, повернення грального бізнесу, знищення малого і середнього підприємництва. Їх всіх треба негайно прибирати», – зазначила вона.

Парламентарій вважає, що глави держави і уряду вже визнали свою нездатність керувати державою фактом провалу виконання бюджету минулого року та прийняттям у турборежимі «нав’язаних ззовні антинародних законопроектів».

Тимошенко стверджує, що Україна, ґрунтуючись на серіалі «Слуга народу», віддалася «некомпетентним профанам».

«Сьогодні ж вибір простий – або вони будуть процвітати, але тоді країна буде гинути, або країна буде процвітати, але тоді вже без них. Нехай вони повертаються у свій бізнес, свої “95-ті квартали” і не отруюють життя України», – резюмувала політик.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...