Скандал про" неповноцінних дітей безробітних": У "Слузі народу" відреагували на скандал з Третьяковою

Євгенія Кравчук визнала, що Третьякова висловилася під час вебінару некоректно, але пояснила це тим, що голова комітету ВР говорила зі своїми студентами, а не виборцями.

У партії слуга "Слуга народу" відреагували на скандал з головою Комітету Верховної ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галиною Третьяковою. Вона осоромилася вчора заявою про "неякісних дітей" і викликала обурення громадськості. Як заявила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, Третьякова знаходиться на своєму місці та позбавляти її повноважень причин немає, передають Патріоти України.

Вона пояснила, що парламент не планує позбавляти повноважень або депутатського мандата Третьякову після її висловлювання про малозабезпечені сім'ї. "Ні, ви знаєте, цього точно хотіли б наші опоненти – ось так позбавитися від професійного голови комітету. Але ми все ж таки вважаємо, що вона займає своє місце на посаді голови комітету", - заявила Кравчук.

Вона додала, що Третьякова провела дуже багато правильних і своєчасних законопроєктів. І саме її комітет зіграв дуже важливу роль у розробці "антикоронавірусних" законів.

Євгенія Кравчук визнала, що Третьякова висловилася під час вебінару некоректно, але пояснила це тим, що голова комітету ВР говорила зі своїми студентами, а не виборцями. "Це була лекція для студентів. І вона, звичайно, використовувала дуже некоректні висловлювання. Вона до цього була експертом, і, швидше, ці висловлювання були експертні, а не політика", - розповіла нардеп.

Вона зізналася, що у фракційному чаті було бурхливе обговорення цієї теми, але абсолютна більшість "визнали, що Третьякова професіонал".

Джерело: Укрінформ

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...