Скандал з нардепом Юрченком: НАБУ опублікувало запис розмови щодо отримання хабара (аудіо)

Один з детективів бюро вийшов на посередника нардепа.

У НАБУ опублікували нові плівки розмов з народним депутатом Олександром Юрченком та його посередником в питанні отримання хабара за законопроект про відходи, повідомляють Патріоти України.

Один з детективів бюро вийшов на посередника нардепа. Він представився співробітником промислової компанії, який зацікавлений в створенні правових підстав для переробки твердих побутових відходів.

Посередник познайомив детектива з Юрченком, який розповів, що він і є ініціатором законопроекту про відходи і всі питання щодо поправок "замикаються" на ньому. У розмові з Юрченком детектив НАБУ розповів, що йому нібито цікаве питання тарифікації певних біомас за "зеленим тарифом". На це нардеп відповів, що він один з тих людей, завдяки кому сталося перше читання законопроекту та історія питання сміття в Україні взагалі почала рухатися.

Джерело: LIGA.net

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...