Скандал заграв новими барвами: Адвокату Чауса в СБУ заявили, що його клієнта у службі немає

Що роблять з горе-жетвою підлеглі Баканова, і чому відмовляють у законному побаченні з адвокатом, залишається питанням

Адвокат колишнього судді Миколи Чауса Ростислав Кравець приїхав під офіс СБУ щоб поспілкуватися з клієнтом, але йому відмовили. Кравець стверджує, що отримав від працівників СБУ відповідь, що Чауса в головній будівлі СБУ на Володимирській, 33, немає, зазначають Патріоти України.

"До мене вийшов представник СБУ і повідомив, що офіційно Чауса немає в будівлі СБУ і тому вони не можуть виконати моє прохання про допуск до клієнта", – написав Кравець Telegram-каналі.

Він також зазначив, що залишив в СЬУ свої координати і сподівається, що коли Чаус офіційно з'явиться в СБУ, то його повідомлять.

Адвокат судді Чауса Ростислав Кравець

Нагадаємо, 30 липня екс-суддю Миколу Чауса знайшли у одному із сіл на півдні Вінницької області, неподалік кордону з Молдовою.

Згодом НАБУ закликало правоохоронців передати знайденого суддю Чауса їм. Після цього у центрі Києва спецпідрозділи НАБУ і СБУ з'ясовували стосунки через право здійснити процесуальні дії над колишнім суддею Миколою Чаусом.


Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...