Скандали дарма не минули? Юлія Мендель йде з посади прессекретаря президента, спливли гучні подробиці

Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель написала заяву на звільнення. Про це повідомляють джерела "Страны" в Офісі президента, передають Патріоти України.

Джерело при цьому уточнило, що пише вона заяву вже втретє (два минулих рази її не підписали). За словами джерела, у Мендель багато претензій щодо умов роботи, "та й характер у неї, м'яко кажучи, не простий".

У свою чергу, її роботу в цілому негативно оцінює глава Офісу президента Андрій Єрмак, який просуває лінію, що прес-секретаря потрібно міняти. Правда, при цьому до Мендель добре ставиться особисто президент Зеленський, що і утримувало її в минулі рази від звільнення.

"Але цього разу начебто вона вже насправді налаштована йти, та й в Офісі не особливо хочуть її утримувати. Більш того, вже починають шукати заміну. Але останнє слово, в будь-якому випадку, буде за Зеленським", - сказало джерело.

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...