Скаржаться на величезні втрати та відсутність карт і озброєння: Тероборону Бєлгорода відправили на штурм позицій ЗСУ

Учасників територіальної оборони Бєлгородської області РФ кинули на штурм позицій ЗСУ. Вони бідкаються, що ними командують бойовики "ДНР", через що в росіян великі втрати. Відео поширив російський телеграм-канал "Обережно, новини", передають Патріоти України.

Члени тероборони Бєлгорода побідкались, що їм обіцяли, що вони служитимуть в своєму регіоні. Проте 1 березня їх посадили в автобуси та відвезли на територію окупованої Донецької області. Там росіян віддали у підпорядкування терористів "ДНР", які погнали їх на штурм позицій ЗСУ.

Водночас росіяни заявляють, що вони готові вбивати українців, проте нарікають, що їх не підготували до цього, не надали озброєння та навіть карт. Через це окупанти нарікають на великі втрати у їхньому підрозділі та кажуть, що середній вік тероборонівців - 40 років.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...