Скасування закону про люстрацію. "Реванш не пройде! Україна переможе!": Порошенко скликає патріотів під Конституційний суд

П'ятий президент України Петро Порошенко закликав українців вийти на акцію протесту 4 липня проти скасування закону про люстрацію у будівлі Конституційного суду (КС) України на вул.Жилянській, зазначають Патріоти України.

"Закликаю всіх небайдужих прийти завтра о 9:30 до стін КС. Реванш не пройде! Україна переможе!", - написав Порошенко напередодні за кілька хвилин до опівночі на своїй сторінці Фейсбук.

Він зазначив, що "в руках суддів Конституційного суду - можливе рішення про повернення до влади людей, які п'ять років ненавиділи Революцію Гідності і які всі п'ять років мріяли про реванш".

"Ми не будемо спокійно мовчати і чекати повернення в 2013-й рік. Моя політична сила "Європейська Солідарність" разом з іншими громадськими організаціями та рухами під стінами Конституційного Суду потребують справедливого і єдино вірного рішення. Люстрація - це шлях до політичного очищення України від її авторитарного минулого!", - додав Порошенко.

Як повідомлялося, активісти партії Порошенко "Європейська Солідарність" мають намір 4 липня о 9.30 провести акцію протесту проти скасування закону про люстрацію у будівлі Конституційного суду України.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...