"Сказали чекати листа від Путіна": Дружина пораненого в Україні окупанта поскаржилася на "кидалово" - обіцяні 3 млн не дали

Дружина пораненого на війні в Україні окупанта поскаржилася на байдужість держави до своїх військових та відмову у виплатах. Загарбник отримав контузію та важку травму спини. Про свою проблему росіянка написала виданню "Телеграф". За її словами, з допомогою у лікуванні керівництво відмовило, передають Патріоти України.

"За фактом належного лікування не було. На роботі у виплатах та різних подачах на них начальством було відмовлено – типу не належить", – поскаржилася жінка.

Вона додала, що родина звернулася до військового юриста, який підтвердив, що військовому мають виплатити до 3 млн рублів.

"Нам приховувати нічого. Сказали чекати листів від президента, міністерства оборони і т.д... Прийшли листи... У підсумку написали, що нам нічого не належить. Жодних виплат. Навіть мінімальних. Не сподівайтеся, як кажуть", – скаржилася жінка.

Вона наголосила, що міністерство оборони звідкись взяло інформацію, що чоловік дістав травму ще вісім років тому, тому жодних виплат йому не належить.

"Чоловік мій реально отримав на СВО важку травму спини та контузію. І що? Х*р держава на нього поклала!" – розповіла росіянка, яка вже приховує розчарування у власній державі. "Хлопці життя свої віддають. А державі, мабуть, нас*ати на своїх воїнів, на їхні сім'ї", – зазначила вона.

Нагадаємо: раніше окупант, що перебуває на сході України, поскаржився на складну ситуацію на фронті та невиплату обіцяних командуванням коштів. Крім того, "свіжі мобілізовані", яких держава-терорист прислала просто на передову без будь-якого забезпечення, тікали звідти, кидаючи навіть зброю.

Також путінський вояка розповів, що їхній взвод не доукомплектований, водночас багато хто хоче залишити місце служби, але їх не відпускають, оскільки "фланги залишаться порожніми".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...