"Сказали забирати тіло самим": Мати ліквідованого в Україні окупанта поскаржилася на командування і "кидалово" з виплатами (відео)

Мати ліквідованого в Україні окупанта поскаржилася на командування та "кидалово" з виплатами. Жінка заявила, що їй сказали забирати тіло загиблого сина самій. Про це повідомляє проєкт "Хочу жити", передають Патріоти України.

"Нам відкритим текстом сказали, що треба забирати тіло самим, бо він може там і місяць, і два, і три лежати, а може й пів року. Нібито в наше село, якщо він один буде, ніхто нам його не повезе... А потім сказали, що нас ніхто не змушував тіло забирати…" – зізналася жінка.

Загиблий окупант на ім'я Анатолій уперше добровільно пішов убивати українців ще 2014 року на Донбасі. Вдруге – вже після повномасштабного вторгнення РФ до України. Як виявилось, востаннє.

"Вражаюче, але пройдені заради повернення Анатолія додому в чорному пакеті поневіряння та приниження не стали для його сім'ї приводом задуматися – мати задоволена владою, а молодший брат (батько трьох дітей!) теж воює проти України", – зазначили у проєкті.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...