"Сказали зашити і випрати": Окупантам видають амуніцію, зняту з ліквідованих товаришів (відео)

Командування військами РФ, які воюють проти України, не в змозі забезпечити всіх "мобіків" амуніцією. Окупантам буквально змушують знімати форму з трупів своїх ліквідованих товаришів, передають Патріоти України.

Зокрема, командири наказують солдатам доношувати навіть чиїсь закривавлені бронежилети. Відео із зізнаннями військовослужбовців РФ опублікував Telegram-канал видання "Можем объяснить".

"Привезли речі. Сказали зашити й випрати. Будемо готувати до видачі", – прокоментував автор ролика. На кадрах він показав форму російських військових, яка лежить на землі. На одному з кітелів навіть видно нашивку з ім’ям, очевидно, вже ліквідованого окупанта – Чесноков П. А.

Водночас інший окупант тримає в руках заляпаний свіжою кров’ю бронежилет, з вигляду якого й не скажеш, чи були в ньому бронепластини.

"Ось, погляньте, в якому воно стані", – каже голос за кадром. Котушка ниток кольору хакі, яка валяється на формі, свідчить, що окупанти спокійно виконають наказ і скоро цю амуніцію одягатимуть їхні товариші.

"Прихована мобілізація триває, забезпечення солдатів стає все більш плачевним. Тепер їм наказали знімати закривавлені бронежилети із загиблих", – прокоментувало російське видання.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...