Сказане Зеленським під час розмови з Трампом обумовлене його зобов'язаннями перед Коломойським, - правозахисник

На думку Марка Фейгіна, Зеленським узято на себе "масу зобов'язань" перед тими, хто підтримував його виборчу кампанію і передусім перед Коломойським.

Марк Фейгін. Фото: ВВС.

Вислови Володимира Зеленського під час скандальної телефонної бесіди зі своїм американським колегою Дональдом Трампом, яка мала місце у липні і нещодавно була оприлюднена Білим домом, та присутня на цій розшифровці стилістика спілкування президента України пов'язані з його відносинами із мільярдером Ігорем Коломойським. Про це правозахисник Марк Фейгін заявив 28 вересня 2019 року в ефірі програми "Студія Захід", передають Патріоти України.

"Я пояснюю ось цю гру в піддавки з Трампом - в стенограмі Зеленського - тим, що йому потрібно якось рятувати Коломойського. У Коломойського проблеми в Америці. І якщо вони "так на так", що називається, допоможуть щодо Байдена, щодо кейсу, то тоді від Коломойського, дивись, відчепляться. Тобто Зеленський сам би, може бути, і не прагнув заручитися усіма цими домовленостями з Трампом, але його тягне "колективний Зеленський", всі навколо нього, які вимагають захисту своїх інтересів, зокрема, в Америці", - пояснив він.

На думку Фейгіна, Зеленським узято на себе "масу зобов'язань" перед тими, хто підтримував його виборчу кампанію і передусім перед Коломойським. І тільки тоді, коли чинний глава української держави, додав експерт, від цих зобов'язань в той чи інший спосіб звільниться, тільки тоді можна буде говорити як про його самостійну політику, так і про те, що ж вона собою являє.

"Коломойський й усі інші особи - це і є "колективний Зеленський". Коли вони розділяться, "колективний Зеленський" та "персональний Зеленський", тоді влада Зеленського стане однорідною, в тому сенсі, що в ній залишиться тільки він один, як той, хто приймає рішення, зраджує, якщо треба в інтересах України, який здає або, навпаки, позбувається людей, які йшли разом з ним. Ось це і буде моментом біфуркації", - зазначив Фейгін.

Джерело: Еспресо.ТV

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: