Скажені брати: З прибуттям до Білорусі перших партій чмобіків між російськими та місцевими військовими більшають конфлікти

Новонавернені солдати Путіна схильні до насильства і в рідних краях, а в Білорусі і поготів вважають, що їм кругом винні, та поводяться як завойовники.

Триває розгортання спільного регіонального угруповання військ Російської Федерації та Республіки Білорусь.

Протягом доби авіація противника здійснювала навчально-тренувальні польоти в повітряному просторі Білорусі. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 22 жовтня.

"За наявною інформацією, між російськими та білоруськими військовими відзначаються непоодинокі випадки конфліктів на тлі національної приналежності та зухвалого ставлення росіян до білорусів", – йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, у ніч проти 15 жовтня у Білорусь прибули ешелони з російськими військами. Це перші партії солдатів до анонсованого самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком "регіонального угруповання".

Лукашенко визнав, що Білорусь бере участь в російській агресії проти України. Білоруський диктатор перетворив країну на плацдарм для армії РФ.

Українська розвідка повідомляла, що у Білорусі готують місця для розміщення 20 тис. мобілізованих з РФ. Ті мають поповнити дислоковані підрозділи російських військ.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...