"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Я вважаю, що цього разу про нього не треба говорити взагалі. Він повинен пройти, на мою думку, так само, як колись пройшло звільнення Харківщини, коли командири (я це вже сьогодні знаю) отримували письмові або цифрові накази про свої дії за 20 хвилин до того, як розпочиналися ці дії. Оце професійність, і вона дала свої результати, а не так, як президент не так давно заявляв, що плани нашого контрнаступу лежали в Кремлі на наступний день після їх створення", - зауважив Ієвлєв.

Боєць ЗСУ наголосив, що наразі одним із пріоритетних питань є зброя для оборони. "Скажу вам, локально, що бачу я, якщо в нас збільшиться кількість тих самих артснарядів, в цілому комплексного озброєння саме локально на нашому напрямку, ми набагато якісніше зможемо тримати смугу оборони й не сидіти, не нервувати за те, що якісь позиції ми втратимо, навіть якщо щось трапиться, то ми відіб'ємо. Тобто це 200% підвищить якість оборони", - пояснив військовослужбовець ЗСУ.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...