Сховатися у лісосмугах не вийшло: У ЗСУ показали, як знищують окупантів на сході (відео)

Українські воїни продовжують винищувати загарбників, що вдерлися до України. Бійці 95 окремої десантно-штурмової бригади завдали удару по російській техніці на східному фронті. Ворог зазнав значних втрат. Феєричні кадри зі знищенням техніки РФ показали у Центрі стратегічних комунікацій Збройних Сил України, передають Патріоти України.

"95 бригада знищує ворожу техніку на східному фронті", - йдеться в описі до відео. На опублікованих кадрах видно, як українські аеророзвідники виявляють "сховки" російської техніки у лісосмугах.

Отримавши координати, артилеристи влучними ударами влаштовують для окупантів яскраві феєрверки, що перетворюють бронетехніку на купу металобрухту, а їхні екіпажі - на "хороших росіян". Судячи з кількості вирв довкола - вже не вперше.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...