"Схожа на місцевість із постапокаліптичних фільмів": Зі зруйнованої Авдіївки евакуюють комунальників і вимкнуть мобільний зв'язок (відео)

Міська влада Авдіївки вирішила евакуювати з міста працівників комунальних служб. Про це повідомив голова Авдіївської МВА Віталій Барабаш, передають Патріоти України.

За його словами, Авдіївка все більше стає схожою на місцевість з постапокаліптичних фільмів або на геть зруйновану росіянами Мар'їнку. "Тому прийнято непросте рішення щодо евакуації з Авдіївки решти наших героїв – комунальників, які хоч якось намагались підтримувати чистоту і життєдіяльність міста", – зазначив Барабаш.

Також він закликав решту мешканків також евакуюватися з Авдіївки, адже російські ракети і снаряди не шкодують нікого і нічого. А підвали теж не рятують. Барабаш зазначив, що майже кожного дня внаслідок ворожих обстрілів "складаються" багатоповерхові будинки.

У зв'язку з евакуацією комунальників в місті вимкнуть мобільний зв'язок. "Будемо вимикати мобільний зв'язок у місті. Не буде змоги заряджати телефон, бо ще пару днів і нікому буде обслуговувати генератори, мобільну вежу запускати", — пояснив очільник МВА.


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...