"Схожа на повію на пенсії": Джилл Байден викликала суперечки в мережі через вбрання з ажурними колготками (фото)

Фото дружини президента США Джо Байдена Джилл, яка виходить з літака в аеропорту Вашингтона, стали бурхливо обговорювати в мережі. Багато хто розкритикував вбрання 69-річної першої леді, який нібито виглядає не за статусом і віком. Так, люди сперечаються через сукню і колготки знаменитості. Дискусії виникли серед користувачів соціальної мережі Twitter, передають Патріоти України.

Папараці сфотографували Байден в образі з чорного жакета, сукні вище колін темного кольору зі вставкою з еко-шкіри, ботильонів на високих підборах і ажурних колготок. У такому луці дружина лідера США прилетіла бортом номер один з Каліфорнії.

У мережі почали писати, що перша леді обрала не зовсім належний образ, як для своїх 69 років. Але знайшлися і ті, хто встав на сторону Байден та підтримав жінку. "Жодна жінка не буває занадто старою, щоб носити те, що їй хочеться", "Я думаю, що Джилл Байден мило виглядала в панчохах-сіточках і спідниці! Але людям завжди потрібно знайти щось обговорити", "Джилл Байден з усіх сил намагається бути в тренді. Вона взагалі не може змагатися. Не в її стилі", "Джилл Байден виглядає як колишня повія", "Джилл Байден може захотіти одягнутися як вулична повія і роздати морозиво чоловікам у літаку, але камера не обманює, і вона не може приховати свої зморшки", – пишуть люди в коментарях.

"Каравани вже пішли": Експерт дав прогноз , коли західна зброя зможе дати ефект на фронті в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:55

Військова допомога США вже відправлена в Україну і незабаром надійде. Про це в ефірі Radio NV сказав військовий експерт, колишній співробітник СБУ Іван Ступак, передають Патріоти України. За його словами, "каравани допомоги вже пішли". "Не знаємо що, а...

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...