"Схоже, гра резервами на фронті - у самому розпалі": Сили оборони змушують ворога йти у лобові атаки, де їхні "кадри" стираються швидше, - журналіст

Протистояння між Україною та Росією на лінії фронту перейшло у стадію "гри резервами". І Сили оборони вдаються до виграшної за наявних умов тактики: вони змушують ворога йти у лобові атаки, у яких резерви Росії стираються швидше. передають Патріоти України.

Наразі РФ змушена кидати у штурми ті підрозділи, які берегла для нового наступу наприкінці поточного року. Про це написав військовий кореспондент Богдан Мірошников у своєму Telegram-каналі.

Журналіст зазначив, що просто зараз РФ посилено втрачає власні резерви, продовжуючи активні штурмові дії на низці напрямків фронту і знижуючи здатність до нового наступу, що прогнозувався наприкінці року.

"Схоже, гра резервами на фронті – у самому розпалі. Сили Оборони змушують ворога йти у лобові атаки, де їхні резерви стираються швидше. Загалом, на цю осінь-зиму очікувалася нова наступальна кампанія окупантів. Але вони вирішили не закінчувати поточну і кидають прямо зараз в штурми ті підрозділи, які готувалися на кінець року. Тому цей важкий для нас період не закінчується", – зазначив Мірошников.

Водночас він застеріг українців від зневіри через нібито нескінченні запаси у Росії як техніки та озброєнь, так і "гарматного м'яса". І зазначив: після темних часів, які ми переживаємо зараз, над Україною неодмінно зійде сонце Перемоги.

"Не думайте, що ворог не має проблем через це. Скоро вони будуть очевидними, а згодом безкінечні наступи зіграють з орками поганий жарт. Так, це буде потім, не зараз. Дуже прошу вас – не треба думати, що у ворога ресурси є безлімітними. Бо інакше ми б не були там, де зараз. Все буде ок, але для цього треба всім нам гарненько попітніти. Буде ще свято на нашій вулиці!" – спробував підбадьорити українців журналіст.

Розділилось навпіл путінське царство: На Росії пересварилися всі пропагандисти. Прифронтові нізи накинулися на московські верхи

неділя, 28 липень 2024, 14:45

На Московією насувається привид рашистської революції. Українофоби по всій вертикалі губляться одне з одним через надскладний стан своєї армії, що вмирає та занепадає. Як по їхньому Леніну: коли верхи не можуть жити по старому, а низи вже не хочуть. У ...

"Віджене Росію за Урал": Світан пояснив, що зможе вигнати окупантів з України

неділя, 28 липень 2024, 14:30

Військовий експерт, льотчик-інструктор полковник ЗСУ в запасі Роман Світан вважає, що можливий ленд-ліз від США на суму в 500 мільярдів доларів розв'яже більшість проблем України. Таку думку висловив у коментарі "24 каналу", передають Патріоти України....