"Схоже, хтось до нас прийшов": У Мінську зник ще один білоруський опозиціонер

Член Координаційної ради Білорусі був затриманий невідомими силовиками.

У Мінську зник ще один член Координаційної ради Максим Знак. Як пише видання TUT.BY, телефон Максима Знака недоступний. Він встиг написати колегам з Координаційної ради, що хтось прийшов до штабу Бабаріко, де він знаходився, і слово "маски", передають Патріоти України.

"О 8.30 у Максима мало бути інтерв'ю, він не зайшов у зум, я йому подзвонив, він вимовив фразу "схоже, хтось до нас прийшов", відключився і написав слово "маски". Зараз він недоступний", - розповів прес-секретар штабу Бабаріко Гліб Глібов. Імовірно, білоруський опозиціонер був затриманий невідомими силовиками. Очевидцям вдалося сфотографувати людей в масках поруч із Максимом Знаком на парковці біля штабу.

За словами адвоката Дмитра Лаєвського, справою займається слідчий комітет Білорусі. "Слідчий комітет проводить процесуальні дії, причини і приводи невідомі. Зараз у Максима Знака вдома планується обшук", - сказав Лаєвський.

Як зазначає TUT.BY, у штаб пресу не пускають, але в приміщенні знаходяться люди, які, судячи з усього, щось ламають. До штабу приїхав Максим Богрецов, але у нього теж немає ніякої інформації, крім припущення, що Знака доставили в штаб з дому.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...