Схоже на жарт? У Зеленського вказали на важливу деталь у "відставці" Богдана

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що йому нічого не відомо про нібито відставку глави Офісу президента Андрія Богдана.

"Я сам щойно з новин дізнався. Нічого про це не знаю", - прокоментував чутки Разумков. Один з обраних депутатів від "Слуги народу", який просив не називати його імені, висловив думку, що Богдан просто пожартував.

"Це схоже на жарт, прочитайте заяву до кінця", - зазначив він. Відзначимо, що в заяві Богдана написано: "звільнити за власним бажанням з моменту бажання". У мережі також з сумнівом поставилися до заяви через цю жартівливу фразу.

Крім того "качкою" назвав відставку Богдана нардеп Мустафа Найєм.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...