Скільки БМП Bradley пошкоджено чи знищено: NYT дізналася втрати України

Під час повномасштабної війни проти російських окупантів в Україні зазнали пошкоджень чи були знищені принаймні 17 американських бойових машин піхоти Bradley, передають Патріоти України.

Українські війська зазнали втрат, зокрема, через те, що потрапили на вороже мінне поле. Росіяни довели, що можуть поповнювати деякі мінні поля, розміновані за допомогою західного обладнання, пише The New York Times, посилаючись на відомості високопоставленого американського військового чиновника.

Співрозмовник додав, що українські війська під час руху вперед в деяких місцях уздовж лінії фронту роблять паузи, щоб вирішити, яка тактика і методи прориву і розчищення працюють найкраще.

"У березні США ввели в справу 113 бойових машин Bradley. За словами чиновника, принаймні 17 з них - понад 15% - були пошкоджені чи знищені під час бойових дій", - йдеться у матеріалі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...