Скільки громадян підтримують відновлення Україною статусу ядерної держави - результати опитування

В Україні зросла кількість громадян, які підтримують відновлення нею статусу ядерної держави. Якщо 2019 року відповідну ініціативу підтримували 47%, нині цей показник становить 53%. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 20-21 листопада 2022 року, передають Патріоти України.

У повідомленні на сайті групи також зазначається, що за вступ України до НАТО виступають 61% українців, а за ядерне роззброєння Росії – 50%. Ці заходи стримування майбутніх нападів на Україну найчастіше підтримуються респондентами, зазначає "Рейтинг".

Водночас вступ України до Європейського Союзу та гарантії від Заходу щодо надання озброєння Україні підтримують по 34% опитаних. Ядерне озброєння України та фінансову допомогу для неї – по 17%. За підписання мирних угод з РФ як метод стримування агресії виступили 8%.

"Дещо більше в ефективність підписання мирних угод з Росією вірять мешканці сходу й півдня, а також ті, хто підтримує відвоювання військовим шляхом лише території, контрольованої на 24 лютого 2022 року", – повідомили соціологи. При цьому в усіх регіональних та вікових групах переконлива більшість обрали найкращою гарантією безпеки вступ України до НАТО та ядерне роззброєння РФ.

Аншлаги Кобзона п'яту добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 травня

субота, 18 травень 2024, 7:55

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали:

Познайомився з ATACMS ближче нема куди: В Алушті поховали командира секретної військової бази окупантів на горі Ай-Петрі

субота, 18 травень 2024, 7:37

В Алушті поховали російського військового, підполковника Олександра Кулакова, який загинув під час ракетного удару 13 травня по російській базі на горі Ай-Петрі. Про це повідомила голова російської адміністрації Алушти Галина Огнєва, передає Крим.Реалі...