Скільки насправді років Путіну і коли він народився: Таємна історія російського диктатора

Скільки насправді років Путіну і коли він народився: таємна історія російського диктатора

Президент-агресор Російської Федерації Володимир Путін, який розпочав повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, має багато таємниць. Особливу увагу привертає його вік, тому що він намагається вдавати з себе мачо і максимально приховує правду, передають Патріоти України.

Польська журналістка Кристина Курчаб-Редліх свого часу провела масштабне розслідування та виявила неспівпадіння з його офіційною датою народження. Вона стверджує, що знайшла відповідь на хвилююче питання.

За словами журналістки, Віра Миколаївна народилась 1926 року в селі Терехіно, яке розташоване неподалік уральського міста Очер. Під час навчання в технікумі, вона познайомилась з чоловіком, на ім'я Платон Привалов і завагітніла від нього.

Пізніше жінка дізналась, що Платон одружений, тому вона вирішила повернутись до своїх батьків у Терехіно. 7 жовтня 1950 року Віра Миколаївна народила хлопчика, якого назвала Володимир.

У батьків Віра прожила рік, а потім поїхала від технікуму на практику в Ташкент, і залишила хлопчика у селі. Там жінка познайомилась з солдатом Георгієм Осепашвілі, вийшла за нього заміж і переїхала в село Метехі, що поблизу Тбілісі.

Від Георгія Віра народила двох дочок, в той час, як маленький Володя продовжував жити окремо й вважав рідною матір'ю бабусю. Коли ж йому виповнилося три роки, вона забрала сина до себе. Вітчим не зрадів такій новині і погано ставився до дитини, постійно його бив та принижував. Чоловік вважав, що позашлюбна дитина – це ганьба і всілякими способами знущався з хлопчика.

У Метехі Володя пішов у школу, де добре навчався та займався самбо, щоб захищатись від вітчима та однолітків. У 9 років Віра знову відправила сина до своїх батьків і за словами журналістики, мати навіть не обійняла хлопчика, тому що боялася заплакати.

Згідно з розслідуванням журналістки, 7 жовтня президенту-агресору РФ має виповнитися 73 роки, а не 71. В офіційних документах стверджується, що Путін народився 1952 року, але, найімовірніше, вони були сфальсифіковані, аби приховати правду про походження президента-агресора.

Джерело: Обозреватель

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...