Скільки українців задоволені Зеленським: Соціологи оприлюднили свіжі дані

Протягом останніх двох тижнів в Україні збільшилася кількість громадян, задоволених роботою президента Володимира Зеленського. Так, рівень задоволеності зріс із 53 до 62%, а рівень невдоволення впав - із 33 до 25%, повідомили результати опитування соціологічної групи "Рейтинг", передають Патріоти України.

40% опитаних вважають, що країна рухається в правильному напрямку, 38% — у неправильному, 22% — не змогли оцінити.

Окрім президента, оцінили й діяльність голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова. Нею задоволені задоволені 36%, незадоволені — стільки ж. Чверть не змогли оцінити його роботу. Негативно сприйняли тільки роботу парламенту: 29% позитивно оцінили його роботу, 51% — негативно, 21% — не змогли оцінити.

В оцінках роботи уряду спостерігали подібну тенденцію - діяльністю прем'єр-міністра Олексія Гончарука задоволені відносно більше, ніж роботою всього Кабміну. 35% висловили задоволеність діяльністю прем'єра,35% — незадоволені, 30% — не змогли оцінити. Роботою Кабміну задоволені 29%, 45% — не задоволені, чверть не відповіли взагалі.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...