Складе конкуренцію Трампу? Меган Маркл зібралася в президенти США

Меган Маркл може брати участь у президентських виборах і боротися за пост глави Сполучених Штатів Америки. Така заява з'явилася після гучного інтерв'ю невістки Єлизавети II, яку вона дала Опрі Вінфрі. Про це повідомляє західний таблоїд Express, передають Патріоти України.

У ЗМІ повідомляється, що зараз представники Меган ведуть переговори з функціонерами Демократичної партії. Там вже заявили, що популярність дружини принца Гаррі і позиція щодо таких питань, як знущання і психічне здоров'я, можуть бути корисними для політики. Герцогиня, як відомо, дотримується демократичних цінностей, виступаючи за гендерну і расову рівність.

З усім тим в демократичній партії виявляють певні побоювання щодо членів королівської сім'ї і вважають, що Меган Маркл варто ще заслужити довіру американців. Зазначимо, що знаменитості в США часто стають послами або представниками різних комітетів. Але про те, з чого могла би почати кар'єру Меган Маркл, як громадський діяч і політик, демократи поки не говорять.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...