Скорегували операцію "Дикі Бджоли": Воїни ЗСУ точними ударами знищили техніку РФ у районі траси Кремінна - Сватове (відео)

На Луганщині українські військовослужбовці продовжують знищувати техніку та особовий склад російської окупаційної армії. Чергову одиницю ворожої бронетехніки було ліквідовано в районі траси Кремінна - Сватове, передають Патріоти України.

Бійці скоригували удар за допомогою аеророзвідки. Про це повідомляє 1-а окрема бригада спеціального призначення ім. Івана Богуна. Бійці спецпідрозділу аеророзвідки "Дікі Бджолі" скоригували операцію зі знищення російської бронетехніки.

По ворожій техніці було завдано точкового удару, внаслідок чого БМП перетворилася на купу палаючого брухту. "Скоригували операцію бійці спецпідрозділу аеророзвідки "Дікі Бджолі" 518 ОБСпП 1-ї окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна", – йдеться у повідомленні.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...