"Скоро буде багато сюрпризів": Єрмак анонсував перелом ходу війни

Глава офісу президента Андрій Єрмак заявив, що президент Володимир Зеленський налаштований серйозно для звільнення українських територій, тому буде перелом війни. Про це він написав у телеграмі, передають Патріоти України.

Нині Єрмак із Зеленським практично щодня обговорюють HIMARS, гаубиці М777, системи ППО, а також антиросійські санкції. Лідера України цікавить ефективність зброї, а також максимальне збільшення кількості постачання.

Також Андрій Єрмак заявив про швидку розмову зі Штатами, новий пакет військової допомоги. Очікуються не лише HIMARS, а й інша зброя. Важливо не дати ЗС РФ затягнути Україну у війну взимку.

"Президент налаштований серйозно і готовий робити все для того, щоб ми звільнили наші території якнайшвидше. Готовий говорити зі світовими лідерами, доводити позицію України. Багато залежить від навчання наших воїнів. Ми переламаємо хід цієї війни. Незабаром буде багато сюрпризів", — заявив голова ОП.

Також він додав, що вони перебувають на постійному контакті з військовим командуванням, тому відомо, що потрібно армії для перемоги на фронті.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...