Скоро буде "бавовна"? Партизани виявили місце дислокації ГРУ в окупованому Севастополі

Партизанський рух "Атеш" зафіксували місце дислокації російського головного розвідувального управління у тимчасово окупованому Севастополі. Про це повідомляє "Атеш", передають Патріоти України.

Зазначається, що спочатку увагу партизанів привернула територія колишньої військової частини 95408, де розміщувався автомобільний батальйон. На місці агенти виявили чимало військової техніки, попри встановлений високий паркан.

Саме там, за даними партизанів, під прикриттям здійснює свою діяльність підрозділ ГРУ. Агенти зафіксували більшу частину працівників, які проводять там час. Вони дізнатися їх дані, місця проживання та маршрути переміщень.

Координати: 44.567545, 33.403625

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...