"Скоро будет носить имя Лемберг": Медведєв влаштував істерику через танки для ЗСУ та "перейменував" Львів

"Запасний президент" Росії Дмитро Медведєв влаштував істерику через передавання Україні західних танків. Він обізвав президентів Зеленського, Дуду та Науседу "убогими" та заявив, що нове озброєння не допоможе Україні. Про це він написав на своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Через рішення президента Польщі про передавання Україні сучасних західних танків Медведєв влаштував істерику, заявивши, що це нібито "не врятує Україну від розпаду". Нашу державу він обізвав "штучною та такою, яка уже нібито розпадається".

Медведєв заявив, що нібито західні танки - це "іржавий металобрухт", який нічим не допоможе на фронті. Прикметно, що російський чиновник, який за даними ЗМІ, зловживає алкоголем, заявив, що нібито Львів "скоро перейменують на Лемберг та віддадуть "колишнім господарям". При цьому Медведєв вкотре зганьбився через своє "знання історії" та вжив німецькомовну назву Львова, яка використовувалась в часи Австро-Угорщини та під час нацистської окупації.

Пропагандистський пост Медведєва / ©

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...