"Скоро ми перейдемо до наступальних дій": Сирський відвідав позиції на Лиманському напрямку (відео)

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський приїхав на позиції українських військових на Лиманському напрямку, передають Патріоти України.

Як заявив він у своєму Telegram, там зустрівся з командирами частин та підрозділів, котрі наразі виконують завдання в найбільш "гарячих точках". Також зауважив, що невдовзі українські військові перейдуть до наступу.

"Спільно обговорили можливі сценарії розвитку подій на цьому напрямку та поточну ситуацію на фронті. Зазначив, що скоро настане той час, коли ми перейдемо до активних наступальних дій, визначив конкретні завдання на підготовку до них", - сказав Сирський.

Також командувач розповів, де саме українські військові зупиняють наступи ворога на Лиманському напрямку.

"Наші частини і підрозділи продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, відбивають всі спроби ворога просунутися вперед в районах Білогорівки, Спірного, Новоселівського, Торського, завдають йому значних втрат в особовому складі і техніці", - додав він.

Окрім цього, Сирський нагородив військових. "Подякував та нагородив на передовій воїнів 10 огшбр, 54 омбр, 81 одшбр, 95 одшбр, 92 омбр. Від офіцера до солдата всі з честю виконують свій обовʼязок перед українським народом. Пам‘ятаємо всіх, хто загинув в боях", - додав командувач.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...