"Скоро ми побачимо дуже болючий, драматичний, але надзвичайно повчальний період третього падіння російської імперії", - Піонтковський

Вже зовсім скоро Збройні Сили України звільнять Херсон. А після цього почнеться поступове падіння росії. Такий прогноз озвучив російський опозиційний публіцист Андрій Піонтковський. Він переконаний, що, як тільки Збройні Сили звільнять Херсон від окупантів, в Росії одразу почнеться падіння, передають Патріоти України.

В Путіна не вистачає військових

За словами Піонтковського, Путіну не вистачає "гарматного м'яса" для проведення подальших наступальних операцій. Зараз він хоче взяти Слов'янськ, але в нього банально немає такого ресурсу.

"Для цього йому не вистачає резервів. Резерви – це не просто кримінальні елементи та непідготовлені призовники", – зазначив Андрій Піонтковський.

Щоб вирішити цю проблему, Путіну необхідно провести мобілізацію. Але він не може цього зробити. Місцеве населення Росії хоч і підтримує "царя", але взагалі не готове йти за нього воювати.

Піонтковський наголошує, що добровільно йдуть на загарбницьку війну лише повністю відбиті люди на кшталт Гіркіна або ж представники депресивних районів. З таких людей не отримаєш мільйонну армію, яка здатна довго просуватися вперед.

На думку Піонтковського, зовсім скоро Росія зазнає краху у війні проти України. Все почнеться зі звільнення Херсона. "Виходу в Росії немає. У другій половині серпня буде звільнений Херсон. І ми побачимо дуже болючий, драматичний, але надзвичайно повчальний період третього падіння російської імперії", – вважає Піонтковський.

Джерело: 24 канал

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...