"Скоро ми тебе обміняємо! Мовчи": Наумович - про "блискавичну реакцію Кремля" на арешт генерала СБУ

ФСБ майже відразу повідомила про затримання в анексованому Криму групи "українських диверсантів".

Арешт "українських диверсантів" у Криму і генерала СБУ Валерія Шайтанова в Києві, ймовірно, пов'язані. Про це в Facebook написав український блогер Сергій Наумович, передають Патріоти України.

Вже через пару годин після гучного арешту в Києві генерал-майора СБУ Шайтанова ФСБ "заворушилася". Вона повідомила про затримання в анексованому Криму групи "українських диверсантів". Наумович впевнений, що це не збіг. "Абсолютно прозора і очікувана логіка Кремля: ви зловили нашого, а ми ось тепер хочемо його поміняти на жменьку ваших. І очевидно, що будуть пропонувати це зробити швидше, щоб Шайтанов не зламався і не наговорив "зайвого" - розповів блогер.

На його думку, історія в Криму ще є сигналом самому Шайтанову: "Друже, скоро ми тебе обміняємо! Мовчи". "Така блискавична реакція Кремля вказує на те, що була спіймана по-справжньому велика риба", - висловив думку Наумович. Він закликав Офіс президента України не піддаватися на вмовляння Кремля з обміну Шайтанова, так як це, на його думку, допоможе розкрити агентурну мережу Москви в Україні та запобігти безлічі провокацій.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...