Скоро побачимо і повернення "Легітимного"? Верховний суд України прийняв чергове скандальне рішення. - Голову АП Януковича допустили до виборів до Верховної Ради

Андрій Клюєв та його захист наполягає, що всі ці роки, після бігства постійно (!) проживав на території України, отже перепон для балотування до парламенту не існує. Місцем його постійного проживання вказано окупований Донецьк...

У Касаційному адміністративному суді при Верховному Суді ухвалили рішення дозволити ексглаві Адміністрації президента часів Януковича Андрію Клюєву брати участь у позачергових виборах до Верховної Ради України. Про це повідомив адвокат Юрій Сухов, зазначають Патріоти України.

Наголошується, що Клюєв, який постійно проживає на території України в Донецьку, балотується кандидатом у народні депутати України від Ліберальної партії України в одномандатному виборчому окрузі №46. Пресслужба суду рішення поки не коментувала.

Раніше повідомлялося, що ЦВК відмовила Клюєву в реєстрації кандидатом у депутати.

У грудні 2013 року журналісти Сергій Лещенко та Мустафа Найєм зазначали, що в першу чергу на Клюєві лежить відповідальність за кривавий розгін Євромайдану 30 листопада 2013 року. У лютому 2014 уряди Австрії та Швейцарії оголосили про арешт активів Клюєва з метою запобігання незаконному привласненню фінансових активів України.

Нагадуємо, в березні 2014 ЄС ввів санкції у вигляді заморожування активів щодо 18 колишніх високопоставлених чиновник України. Згодом санкції щорічно подовжували. Водночас кільком особам шляхом їх опротестування в суді ЄС вдавалося домогтися їхнього скасування. Так, молодший брат Клюєва, Сергій Клюєв виграв у суді ЄС справу проти Ради ЄС в лютому цього року. Суд визнав, що за кілька років, як вперше були введені санкції про ти Сергія Клюєва, українська сторона повинна була продемонструвати прогрес в розслідуванні справ та принаймні коротко надати європейським партнерам відповідну інформацію. У липні 2018 Клюєв виграв суд ЄС про скасування санкцій проти нього. А в березні 2019 ЄС офіційно зняв санкції з Андрія Клюєва.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...