Скрепа на скрепу: Ультрарадикальний схиігумен з Уралу повстав проти РПЦ та вимагає царя, котрий не гнобитиме росіян

Схиігумен оголосив патріарха Кирила і Синод "хулителями Духа Святого", які зрадили Церкву через страх за своє життя і посади.

Бунтівний російський священик, схиігумен Сергій (Романов), який нещодавно захопив Среднеуральский жіночий монастир, назвав Російську православну церкву головним ворогом своєї країни. Відео виступу схиігумена Сергія опубліковано на YouTube-каналі його прихильника Всеволода Могучева, передають Патріоти України.

У своїй промові священнослужитель говорить про необхідність для Росії православного царя, який був би господарем і не крав. "Головний ворог в Росії - це Російська православна церква. Те, що ви бачите зараз, - це плани тих, хто ненавидить нас, росіян, ви вже бачите у виконанні. Я хочу, щоб ви не відходили від Церкви, щоб в школах виховувався Закон Божий. щоб в Росії був православний цар, щоб був господар в Росії! " - заявив він.

Наприкінці своєї промови схиігумен Сергій звернувся до диявола, зажадавши від нього піти з Росії і з усього світу. Нагадаємо, що цей священик відомий як лідер і ідеолог секти так званих царебожників - людей, віруючих в особливу роль убитого в 1918 році в Єкатеринбурзі царя Миколи II. Однією з прихильниць цієї течії називали Наталію Поклонську, а Сергія - її духовним батьком.

Він став відомий після того, як прокляв усіх, хто вважає, що храми потрібно закривати через коронавірус, критикував дії силовиків і влади. Після церковного суду схиігумен опублікував звернення до суддів, в якому оголосив патріарха Кирила і Синод "хулителями Духа Святого", які зрадили Церкву через страх за своє життя і посади.

У минулому Романов відбував покарання у виправній колонії Нижнього Тагілу за вбивство і грабіж. Після звільнення з в'язниці він присвятив себе служінню Богу, будував монастирі, пов'язані з вбивством царської сім'ї, а також проповідував численні теорії змови. Також повідомлялося, що Сергій практикував вигнання з людей бісів.

В кінці травня митрополит Єкатеринбурзький і Верхотурський Кирило заборонив у священнослужінні і позбавив права носіння наперсного хреста схіігумена Сергія до рішення єпархіального суду Єкатеринбурзької єпархії.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...