Скрепа за скрепу, на сміх всьому світу: Росія приєдналася до санкцій, які Білорусь ввела проти Євросоюзу

У Росії санкції ЄС називають "неприйнятним тиском на білоруську владу".

Росія приєднується до санкцій, які Білорусь ввела у відповідь на обмеження Європейського Союзу. Водночас невідомо, хто потрапляє під білоруські санкції, тому що в країні відмовилися опублікувати список. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ РФ, передають Патріоти України.

У Росії санкції ЄС називають "неприйнятним тиском на білоруську владу" і зазначають, що Євросоюз не звертає уваги на "конституційну реформу, спрямовану на лібералізацію політичної системи Білорусі".

Зауважимо, що ця реформа передбачає поправки до Конституції, які послаблюють владу президента на користь уряду і парламенту. Після них у 2022 році в країні нібито планують провести нові президентські і парламентські вибори.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...