Скрепам дали по пиці: Соловйова позбавили посвідки на проживання і заборонили в'їзд до Італії

Влада Італії позбавила путінського "журналіста" Володимира Соловйова посвідки на проживання у своїй країні, а також встановила довічну заборону на в'їзд на її територію. Відтепер медійний опричник Кремля зможе бачити елітну нерухомість, придбану на "загниваючому" Заході, тільки в солодких сновидіннях, передають Патріоти України.

Про це пропагандист сам поскаржився своїм слухачам в ефірі. Його подібна перспектива помітно засмутила, що він не міг приховувати (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Не розумію, навіщо це мені? Що до мене всі причепилися? У мене було прекрасне життя, я міг їздити в Європу, у мене там була нерухомість. Навіщо мені зараз ось це все?" – з досадою запитує Соловйов, приречений до кінця своїх днів сидіти в Росії. Зазначимо, що в Італії, яку Соловйов уподобав для життя, з початку вторгнення російських військ в Україну заарештували розкішні особняки ведучого федерального каналу.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...