Скрепне православ'я: Батюшка Московського патріархату помолився перед строковиками "непереможної" армії Х*йла, щоб ті не "затупили". - "Сюда деби*ов не берут" (відео)

Під кінець промови на плацу сміялися всі, включаючи керівництво стратегічної військової частини.

У Росії вибухнув скандал через священика РПЦ, котрий виступив з нетривіальною напутньої промовою перед черговим набором солдатів-строковиків армії у Московській області, зазначають Патріоти України.

Ім'я "святого отця" не названо. Відомо тільки, що виступав він у Підмоков'ї в одній з ядерних частин армії Росії.

"Очень важно, мои родные, чтобы вы осознали, что в том, что вы будете делать в этот год, находясь в разлуке с родными и близкими, есть высокий смысл. Во-первых, никто и никогда не сможет вас в этой жизни земной назвать "дебилом", потому что вы служите в штабе ядерных сил России. Сюда дебилов не берут. Поздравляю, дорогие мамы, у вас умный, толковый сын! Мы отбираем сюда самых интеллектуально одаренных. Тормозов, в основном, не берем. Давайте помолимся Господу, чтобы вы не тупили, и не затупили девушки, которые вас любят и, надеюсь, ждут. А если затупят, туда им и дорога. Да, мои родные? Найдем лучше", - заявив представник РПЦ.

Під кінець промови на плацу сміялися всі, включаючи керівництво військової частини. Виступ священика підірвав Інтернет. Коментатори не можуть повірити, що це не постановка. "Один дебіл на плацу точно є", "Один дебил на плацу точно есть", "Помолимся, чтобы один из этих не дебилов не нажал случайно на кнопку запуска", "Тупель-М", "Кастинг на "Открытый микрофон" он прошел", "Вспомнил священника в своей части, который задвигал про Бога и что нужно истреблять Запад и террористов в Сирии", - пишуть в Мережі росіяни.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...