Скрепненько: Посол Росії в Кувейті опинився в центрі скандалу через торгівлю спиртним

Силовики припускають, що в підпільний бізнес був залучений практично весь персонал диппредставництва.

Російські дипломати в Кувейті торгували алкоголем. Ілюстрація: Вікіпедія.

Після кокаїнового скандалу, в який потрапило посольство Росії в Аргентині, чергова дипломатична НП сталася в посольстві РФ в Кувейті, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляють «Аргументи тижня», персонал російського посольства, а також главу дипломатичного представництва Миколу Макарова запідозрили в незаконній торгівлі алкоголем, який, до речі, в Кувейті перебуває під забороною. А за торгівлю спиртним чекає смертна кара.

Як повідомляє видання з посиланням на Telegram-канал російського журналіста Сергія Доренка, глава диппредставництва «жорстко контролював, щоб ніхто з його співробітників не торгував спиртним поодинці». У матеріалі також вказується, що обслуговуючому персоналу посольства надавалося на 3 місяці по 4 пляшки міцного алкоголю, 4 пляшки вина і 2 ящика пива, дипломатам - по 6 пляшок горілки та вина і 4 ящики пива. Журналісти стверджують, що, наприклад, непитущий співробітник охорони, в рік може отримати як мінімум 20 тисяч доларів премії. А силовики припускають, що в підпільний бізнес був залучений практично весь персонал диппредставництва.

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...