"Скрепное нищенство - святое дело!": У РПЦ радять росіянам, котрі мільйонами втрачають роботу через карантин, просити милостиню - зайве майно "для истинно православных, оно от бесов"

Дмитрій Смірнов

Представник РПЦ Дмитрій Смірнов порадив росіянам, які втратили доходи в зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19, просити милостиню. На думку выдомого "скрепоносця" це найкращий щлях для порятунку "высокодуховных" "Третього Риму", зазначають Патріоти України.

За словами скандального священнослужителя, занепокоєння через погіршення матеріального становища "від бісів". Із такими заявами голова Патріаршої комісії з питань сім'ї, захисту материнства та дитинства Російської православної церкви виступив в ефірі телеканалу "Союз" .

Смірнов прокоментував те, що багато росіян після введення карантину опинилися без роботи та накопичень. "Це все мрії. Це йому здається. Це біси страшні картинки малюють", – відповів представник РПЦ ведучому.

"А можна і милостиньку попросити. Не 800 доларів до наступного місяця, а крупи жменьку. Людина зглянеться і скаже: зараз я тобі винесу", – порадив протоієрей.

Священнослужитель додав, що виходити з дому можна в магазин і в аптеку, однак він не знає, чи дозволяється при цьому просити милостиню на вулиці.

На запитання ведучого, якої шкоди може принести відкладання грошей, він відповів, що Симеон Новий Богослов одного разу сказав: "...хто має відкладені гроші, не може сподіватися на бога".

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...