Скрепний бруд в осередку мирного співробітництва націй: NASA засудило Росію за "прапори" терористів на МКС

Агентство NASA засудило розгортання трьома російськими космонавтами "прапорів" терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР" на Міжнародній космічній станції, передають Патріоти України.

"NASA рішуче засуджує Росію за використання Міжнародної космічної станції в політичних цілях для підтримки її війни проти України, що принципово суперечить основній функції станції серед 15 країн-учасниць - просувати науку та розвивати технології в мирних цілях", - заявила прессекретарка NASA Джекі МакГіннес.

Нагадаємо, 4 липня космонавти РФ Олег Артем'єв, Денис Матвєєв і Сергій Корсаков розгорнули "прапори" створених Кремлем на Донбасі терористичних організацій, "привітали" із захопленням Лисичанська й Луганської області, а також висловили підтримку повзучій окупації Донецької області.

Україна планує "рухатися вперед": У Байдена заявили, що ЗСУ готуються до нового контрнаступу

неділя, 5 травень 2024, 11:48

Україна планує розпочати новий контрнаступ на позиції російських загарбників у 2025 році, щоб утримати Кремль від отримання додаткових переваг цього року. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, інформує Financial Tim...

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...