Скрепний зашквар: Дочка Пєскова нагодує росіян українськими стравами

Вирощена в "гейропах" дочка персонального брехуна Путіна "лаптем щи хлебать" та годувать щами чомусь не хоче...

Старша дочка спікера Кремля Дмитра Пєскова Єлизавета відкриває три ресторани високої кухні і три точки швидкого харчування в російській столиці, передають Патріоти України.

Серед закладів, які контролюватиме Пєскова - українське бістро LeBorsch, узбецьке Dastarhan, а також два італійських заклади - eKere і Da Giovanni. Вже заявлено, що в закладах громадського харчування будуть працювати "кращі кухарі", а сервіс буде "на рівні світових лідерів ринку".

Меню українського LeBorsch ще не відомо, але в анонсі зазначено, що гостей будуть пригощати стравами за рецептами з "глухих сел України" в поєднанні з сучасними модними тенденціями.

Аншлаги Кобзона п'яту добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 травня

субота, 18 травень 2024, 7:55

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали:

Познайомився з ATACMS ближче нема куди: В Алушті поховали командира секретної військової бази окупантів на горі Ай-Петрі

субота, 18 травень 2024, 7:37

В Алушті поховали російського військового, підполковника Олександра Кулакова, який загинув під час ракетного удару 13 травня по російській базі на горі Ай-Петрі. Про це повідомила голова російської адміністрації Алушти Галина Огнєва, передає Крим.Реалі...