Скрепним громадянам "и так сойдет": РФ не оплатила установку холодильників і ТБ своїм спортсменам у Токіо на Іграх-2020

СМИ: РФ не оплатила установку холодильников и ТВ своим спортсменам в Токио на Играх-2020

Уже 23 липня в Токіо стартують Олімпійські ігри-2020. Російських спортсменів, які вже почали прибувати до Японії, в Олімпійському селищі чекав неприємний сюрприз - номери зі "спартанської" обстановкою. Про це написало японське видання Nikkan Sports, передають Патріоти України.

Зазначено, що російські спортсмени були вкрай розчаровані своїми номерами в Олімпійському селищі. Деякі члени команди навіть скаржилися: "Це схоже на середньовічну Японію". Виявилося, що в їхніх номерах була відсутня побутова техніка, зокрема, холодильники і телевізори.

Як з'ясувалося пізніше, Москва не стала подавати заявку на установку цих приладів, які є платними опціями. Організатори пообіцяли розібратися зі скандальною ситуацією. "Якомога швидше зробимо необхідні заходи, але перед цим обговоримо це питання з російською стороною", - повідомив глава оргкомітету Ігор Сейко Хасімото.

Варто зазначити, що Ігри-2020 пройдуть в Токіо з 23 липня по 8 серпня. Більшість змагань відбудеться без участі глядачів через пандемію коронавіруса. Спортсмени РФ на нинішній Олімпіаді виступлять під нейтральним прапором. Їм заборонено демонструвати державну символіку, в тому числі написи "Росія" і гімн. Це покарання від WADA за допінгову систему, яку організували в РФ російська влада.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...