Скрепи Мордору душать його рабів: Багато росіян хотіли б жити в такій країні, як Україна, - Нуланд

Заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд попередила Росію, що Вашингтон може ввести проти Москви безпрецедентні санкції. Про це інформує Київський безпековий форум, котрий 1 грудня проходить у столиці України, зазначають Патріоти України.

За її словами, усі члени НАТО солідарні сьогодні з Україною у підтримці її незалежності.

"Ми також рішучі у своєму посланні Москві: якщо вони будуть робити кроки, спрямовані на внутрішню дестабілізацію України чи використають свої сили для агресії проти України, це буде зустрінуто серйозними економічними кроками і санкціями, яких ще не було в минулому", — наголосила Нуланд.

Вона закликала українців "не потрапляти в пастку провокацій" Москви, але працювати заради створення справедливої, демократичної України.

"Адже багато хто з росіян хотів би жити в такій країні, як у вас", — підсумувала заступниця держсекретаря.

Нагадаємо, генсек Альянсу попередив, що НАТО не воюватиме за Україну у разі вторгнення Росії. Також у ЄС заявили, що не допоможуть Україні військами у разі вторгнення Росії.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...