Скрепи шаленіють: Російське ЗМІ похвалило представника Путіна за те, що той... піймав муху, яка летіла до хазяїна Кремля (відео)

Під час зустрічі Володимира Путіна із чиновниками на Далекому Сході Росії один із присутніх спритно спіймав муху, яка летіла у напрямку президента Росії. Цим чиновником виявився повноважний представник президента Росії в Далекосхідному федеральному окрузі Юрій Трутнєв, зазначають Патріоти України із посиланням на Twitter-аккаунт "Кремлевский пул РИА".

Кремлівський медіа ресурс виклав відео інциденту в соцмережу, описавши його наступним підлабузним текстом: "Жодна муха не пролетить повз Путіна. Коли Трутнєв поруч".Нагадаємо, що Юрій Трутнєв професійно займається карате – і має п'ятий дан Кіокушинкай.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...