Скрепи скаженіють: На росТВ почали погрожувати Великій Британії ядерним ударом - хочуть занурити в морську безодню (відео)

Російський пропагандист Дмитро Кисельов пригрозив ядерним ударом по Великій Британії. Він вважає, що країну потрібно "стерти з лиця землі" за те, що вона "відіграє особливу роль у долі України", проти якої РФ розв'язала війну. У Росії незадоволені політичним курсом Британії, в якому розгледіли "загрозу нападу на РФ" і вирішили вдатися до звичного для себе методу - залякування, передають Патріоти України.

Відповідну заяву Кисельов зробив в ефірі програми "Вести недели" на телеканалі "Россия 1". Він знову згадав про "радіоактивний попіл", лише замінивши його цього разу на "пустелю".

Пропагандист сказав, що для повного знищення Великої Британії вистачить удару однієї російської ракети "Сармат" у її новій модифікації.

Кисельов також розповів про інший варіант того, як можна "занурити Британію в морську безодню". За його словами, для цього РФ може задіяти підводний робот-безпілотник "Посейдон" – ядерну торпеду. Він здатний наблизитись до цілі на кілометровій глибині зі швидкістю 200 км/год.

"Немає жодного способу зупинити цей підводний дрон. Боєголовка на ньому потужністю до 100 мегатонн. Вибух цієї термоядерної торпеди біля берегів Британії підніме гігантську хвилю заввишки до 500 метрів. Такий водяний шквал є ще й носієм екстремальних доз радіації. Пройшовши над Британськими островами він перетворить те, що від них, може, залишитися, на радіоактивну пустелю, надовго непридатну хоч для чогось", – заявив Кисельов.

На росТВ спеціально змонтували демонстраційний відеоряд про те, як Росія може знищити Велику Британію, який було використано як фон для погроз пропагандиста.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...