​Скрепи в шоці: На Росії шкільний сторож перемогла на виборах чинного мера

Жінку використовували як технічного кандидата, для ілюзії демократії. Однак громадяни вирішили наказати владу

В Омській області Росії на виборах глави адміністрації Новоомського поселення перемогла сторож школи Надія Чекмарьова. Про це повідомляє місцеве видання “Новий Омськ“.

У підсумковому голосуванні сторож протистояла чинному голові селища Артуру Льону, який займає свій пост з 2006 року і збирався обратися на четвертий термін.

Місцеві депутати вважали, що Чекмарьова – технічний кандидат, проте більшість голосів було віддано за неї. За сторожа проголосували 6 осіб, за Льона – всього 4.

За словами депутата Ради поселення Олександра Дождікова, жінка сама здивувалася результатами виборів. При цьому Льон подякував депутатам за їхню роботу і зовні не показав свого шоку.

Як розповів “Підйому” сторож Ілля Денисов, колега Чекмарьової, всі в школі і в селищі також шоковані.

“Ми сьогодні все дізналися. Все, прямо якщо сказати, офігіли. Не знаю навіть, як це все буде. Вона, скажімо так, людина ж у віці. Може, відмовиться. Може, подавала документи так… просто”, – зазначив Денисов.

Він додав, що з поста шкільного сторожа його колега поки не звільнялася. Колега охарактеризував жінку як гарну людину, у якого в селищі з усіма хороші стосунки. Також він висловив надію на те, що Чекмарьова вирішить проблему з відсутністю в Новоомському газу.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...