Скрепи в шоці: У Грузії мітингувальники розтоптали портрет Путіна (фото, відео)

Під час протестів у Батумі (Грузія) демонстранти розтоптали на площі величезний банер з портретом президента Росії Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

Так, 11 липня в готелі "Шератон" в Батумі проходить конференція "Східне партнерство", на якій виступають президент Грузії Саломе Зурабішвілі і президент Ради Європи Дональд Туск.

Tabula уточнює, що на мітингу об'єдналися учасники протесту з Батумі і Тбілісі. Крім критики агресивної політики Росії, вони також виступають за відставку міністра внутрішніх справ Грузії Георгія Гахарії. Примітно, що на акції крім грузинських національних прапорів були також помічені українські.

Яскрава маніфестація викликала обурення у російських пропагандистів. Так, їй навіть присвятили сюжет в ефірі програми "60 хвилин" телеканалі "Росія 1".

"Просто зараз в Батумі, де виступає президент Грузії, розтоптали портрет російського президента і заявили, що у всіх бідах винен Путін!" – скипіла одіозна ведуча Ольга Скабєєва.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...