Скрепи забобонні: Шойгу на параді в Москві начепив "щасливий" кортик Жукова (фото)

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу начепив "щасливий" кортик маршала Георгія Жукова на парад 9 травня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на kp.ru.

"Коли міністр оборони об'їжджав парадні коробки, я ще пару років тому звернув увагу на його кортик. Він був "нестандартним", трохи більше, ніж звичайний офіцерський. Сергій Кужугетович вже не перший раз бере його на парад. Це кортик маршала Георгія Жукова", – пише політичний оглядач сайту.

Зазначається, що коли Московським військовим округом командував нинішній начальник Генштабу, генерал армії Валерій Герасимов, він сказав Шойгу, що цей кортик Жуков свого часу здав в службу ракетно-артилерійського озброєння, де він на складі і лежав. "І ось тоді міністру прийшла ідея, - а чи не взяти цей везучий кортик хоча б на час параду? І тепер кортик Жукова бачив парад перемоги не тільки 1945 року, а й 2021-го", – йдеться у повідомленні.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...