Скрепи знову нарвались: У ЄС погодили санкції проти Росії через численні хакерські атаки

Мова йде про атаки з використанням вірусів WannaCry, NotPetya & Cloud Hopper.

Посли країн Європейського союзу погодили нові санкції проти Росії та Китаю у зв'язку з численними кібератаками. Про це у Twitter повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, передають Патріоти України.

Санкції вводяться через причетність структур та окремих громадян цих країн до кібератак. Мова йде про атаки з використанням вірусів WannaCry, NotPetya & Cloud Hopper.

За його словами, погоджено заходи щодо замороження активів, які мають відношення до військової розвідки ГРУ РФ, а також розвідувальних служб Китаю і Північної Кореї. Крім того, під санкції потрапляють чиновники з Росії та Китаю, а саме - заборонена видача віз для них.

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...