Скромна чарівність слуг: Фірма дружини заступника голови ОП "Гудмедіа" заробила 1 230 000 грн на поїздках Зеленського, - ЗМІ

В цивілізованих державах це називається корупція, чи не так?

Перед місцевими виборами в жовтні 2020 року ТОВ "Гудмедіа" організувало корпоративних заходів "Слуги народу" і регіональних організацій партії на 1,23 млн грн. Засновником фірми є заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, повідомляють Патріоти України з посиланням нарозслідуванні "Наших грошей".

Про фінансові відносини "Слуги народу" і "Гудмедіа" свідчить фінансовий звіт партії за третій квартал 2020 року. Там зазначено, що партія заплатила фірмі Тимошенка 1,23 млн грн за проведення заходів.

Назви або характер заходів у звіті не вказані. Але відомо, що саме в ці дні в цих містах перебував з робочими візитами президент України Володимир Зеленський. Про участь у партійних заходах на сайті президента при цьому не згадували. Але за даними мережі "ОПОРА", Зеленський представляв в Умані, Смілі та Черкасах кандидатів від "Слуги народу" на місцевих виборах".

Крім плати за організацію передвиборчих заходів Зеленського, ТОВ "Гудмедіа" в 2020 році також отримало кошти на створення серії відео- та радіороликів "Україна - це ти" і "Вирішуєш ти" на загальну суму 250 тис. грн.

Раніше видання "Бабель" з'ясувало, що компанія "Гудмедіа" в 2021 році отримала як мінімум 6,5 млн грн від структур Ріната Ахметова, Андрія Веревського, Олександра Гереги та інших великих бізнесменів. Вони платили за участь їхніх спікерів у форумі "Україна 30", ініціатором якого був президент Володимир Зеленський.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...